Byggefirmaet

BYGG FRA OSS, AS

er et konkurransedyktig byggefirma i Norge

med et rykte for

  høyeste nivå av arbeidskvalitet

og en pålitelig, nøyaktig samarbeidspartner.


Selskapet har drevet med suksess i byggebransjen i Nord-Norge i Tromsøregionen i 6 år. 
Vi har endret lokalisering og tilbyr våre byggetjenester i Sør-Norge i og rundt Kristiansand.

Trefasader, terrasser, interiørarbeid

Kvalitets treverk. Montering av fasadeplater. Tre terrasse montering fungerer. Montering av innvendige spillerpaneler i tre

Betongarbeider

Oppstøping av fundament. forsterkning av bygninger, oppstøping av gulv, isolasjon

Bygningsisolasjon

Bygningsisolasjon med termisk ull, Kingspan, etc

IKEA møbelmontering

IKEA møbelmontering. Kjøkken, soverom, kontormøbler, barnerom

Hva kundene våre sier om oss


E. Rakoczy                                       Norge

Bygg Fra Oss AS (ORG.NR. 918889787MVA) har vært involvert i totalrenovering av en horisontalt delt tomannsbolig over en periode på 2 år. Prosjektet er tegnet av interiørarkitekt Torunn Tøllefsen i Tromsø. Jeg har to mastergrader, en i jus og en i økonomi og bedriftsøkonomi, og er spesielt opptatt av ekstremt høy kvalitet. Maris Übelis og teamet hans har utført en eksemplarisk leveranse med ekstrem presisjon, spesielt på treverk. Innsatsen og nøyaktigheten har vært upåklagelig gjennom hele perioden. Arbeidet utføres raskt, med få pauser og med spesielt høy kvalitet. Alle etterspurte oppgaver er utført samvittighetsfullt, uavhengig av art.


Arbeidet har omfattet nytt yttertak, etterisolering med Kingspan, ny fasade i kanadisk sedertre med skjulte fester og store fiberbetongplater fra Rieder i Østerrike. Innvendig er to bad totalrenovert, innredning fra Hamran Snekkerverksted, 2 kjøkken fra Bulthaup og en stor mengde hvitevarer fra Gaggenau. I tillegg flislegging, montering av eikefiner, maling og en stor mengde tilpasning. I tillegg graving og fjerning av masser ved annen eiendom, samt totalrenovering fra gråstein til ferdig finish for en utleiedel i Tromsø.

R. Hansen                                       Norge

Bygg Fra Oss AS (ORG. NR. 918889787MVA) og Maris Ūbelis har vært involvert i byggingen av vår enebolig over en periode på 4 år. Prosjektet er tegnet av den anerkjente Tromsø-arkitekten Snorre Stinessen. Samboeren min og jeg er opptatt av ekstremt høy kvalitet. Huset vårt består av mange designelementer som krevde kreativitet for å realisere. Maris Übelis og teamet hans har gjort en eksemplarisk jobb med fantastisk presisjon. Innsatsen og nøyaktigheten har vært upåklagelig gjennom hele perioden. Arbeidet utføres selvstendig og med særlig høy kvalitet. Alle etterspurte oppgaver er utført samvittighetsfullt, uavhengig av art.


Arbeidet har omfattet hele byggeprosessen av våre arkitekttegnede hus og garasje fra start til slutt, i tillegg til betongarbeid utvendig i hagen vår.

E. Johhansen                                Norge

Arbeidet har bestått i bygging av bod, innredning av anneks med bad fra råbygg, arbeid med carport, levegger, omfattende arbeider med plater rundt hytta og fundamenter til disse, fundamenter til boblebad, omfattende arbeider inne i hytta. med isolering av vegger med tilpassede eikeplater, innsetting av nytt vindu i tømmervegg (anneks), maling.


Vi er godt fornøyd med kvaliteten på utført arbeid. Videre er vi godt fornøyd med at byggeplassen under arbeidet har vært ryddig og ren, at Maris og hans kolleger har vært punktlige, arbeidsomme og meget serviceinnstilte.


Vi gir Maris og hans kolleger våre beste anbefalinger.

Arbeidene våre taler for oss


TRØMSO, NORGE

Arbeidet har omfattet nytt yttertak, etterisolering med Kingspan, ny fasade i kanadisk sedertre med skjulte fester og store fiberbetongplater fra Rieder i Østerrike.

TRØMSO, NORGE

To bad er totalrenovert, innredning fra Hamran Snekkerverksted, 2 kjøkken fra Bulthaup og en stor mengde hvitevarer fra Gaggenau er montert. I tillegg flislegging, montering av eikefiner, maling og en stor mengde tilpasning.

TRØMSO , NORGE

Utføre innredningsarbeid, gipsmontering, sparkling, maling, trearbeid. møbelmontering.

TRØMSO ,NORGE

Privat husbyggearbeid, fasadedekorasjon, terrassemontering.

MÅLSELV, NORGE

Bygging av terrasse, bygging av hageskur, interiørarbeid i tre, maling

TRØMSO, NORGE

IKEA møbelmonteringsarbeid

TRØMSO, NORGE

Diverse trearbeider. Trefasader, treterrasser, treinteriørarbeid i private hus, hytter, hytter

BYGG FRA OSS, AS

Kontakt oss ved å skrive til 
E-POST: [email protected]  
TELEFON:+47 96656985 
og vi vil utarbeide et tilbud til deg om å utføre arbeidet.

STILL DINE SPØRSMÅL!

og vi vil komme tilbake til deg snart.