ISBATH


ARCTIC ISBAD 100 cm
ARCTIC ISBAD 100 cm
NOK 16225.00 NOK 12999.00
ISBATH 120
ISBATH 120
NOK 16225.00 NOK 14381.00
ARCTIC ISBATH 140
ARCTIC ISBATH 140
NOK 18876.00 NOK 15487.00

ISBATH

MINI KALDT BAR – STYKK FOR KALDT VANNTERAPI ELLER ISBAD.

Vi tilbyr polypropylen plast kald stuper med fin tredekor. Vi kan produsere standardstørrelser, men vi er også fleksible etter kundens behov.


Vårt kalde stupe bygget for å være perfekt for både kommersiell og individuell bruk. Enkel å rengjøre og tørke av.


Sammen med et værbestandig design er dette perfekt for både klubber, treningssentre, idrettsutøvere, bio-hackere og wim-hackere.

«DU ER STERKERE ENN DU TROR» WIM HOF

HVA ER KALDT VANNTERAPI?

Kaldtvannsterapi er praksisen med regelmessig bruk av vann som er rundt 15 °C eller mindre for å behandle helsetilstander eller stimulere helsefordeler. Det er også kjent som kald hydroterapi.

Nå er fordelene med kald nedsenking velkjente, men mange sliter med å integrere denne kraftige praksisen i sin vanlige rutine.

Før du dykker med hodet først ut i kulden, her er noen ting du bør vite for å kunne ha en hyggelig (og repeterbar) opplevelse.

HVA ER RIKTIG TEMPERATUR?

For de fleste av oss begynner fordelene med kald nedsenking ved enhver temperatur som gjør oss ukomfortable, og likevel gir oss muligheten til å gjøre øvelsen til en del av vår vanlige rutine. Det betyr at du heller ikke vil ha badekaret ditt så kaldt at du vil slite med konsistensen. Isbad og kalde stuper er vanligvis mellom 38 °F til 59 °F (3–15 °C)


Regelmessige kalde dusjer vil hjelpe deg å forstå de grunnleggende fysiologiske reaksjonene du vil oppleve i et isbad, og du vil bli bedre til å håndtere dem. Dette vil også hjelpe deg å få mer behagelige isbad – både når det gjelder tiden du vil være i stand til og kroppens reaksjon på kulden.


HVOR LENGE BØR DU HOLDE DET I ET KALDT STYKKEBAR?

Måltiden for et kaldt fall er 2-3 minutter. Tre minutter er også lenge nok til å utnytte de mest ønskelige fordelene ved kald nedsenking.

FORDELENE VED KALDT VANN TREFF JEG REGELIG

- forbedrer blodsukkerreguleringen,

- forbedrer fettforbrenningen,

– hjelper å komme seg etter lang treningsøkt og muskelsmerter.

- øker stoffskiftet,

- stimulerer leukocytter, de hvite blodcellene som hjelper til med å bekjempe sykdommer,

- aktiverer lymfesystemets sirkulasjon,

- denne prosessen hjelper til med å avgifte kroppen,

– styrker viljestyrken.

– lindrer migrene og hodepine.

Kaldtvannsbehandling viktig for immunsystemet.

Mange prøver å styrke immunforsvaret med vitaminer og kosttilskudd, men de skjønner ikke at de kan få bedre resultater ved å ta en tur i kulden eller ta et kaldt bad. Det er fordi hvite blodceller, som bekjemper infeksjoner, sirkulerer raskere i kroppen din når du blir utsatt for kalde temperaturer. Eksponering for kulde kan også hjelpe immunsystemet til å produsere andre infeksjonsbekjempende krigere, inkludert t-celler og antistoffer.


Mens nedsenking i kaldt vann ofte fokuserer mye på de fysiske fordelene ved praksisen, strekker fordelene med vanlig kaldtvannsterapi seg langt utover muskler og ledd.

Faktisk bruker mange mennesker kaldtvannsterapi som en måte å bli mer oppmerksomme og i harmoni med kroppene sine. Noen bruker til og med vanlige isbad for å hjelpe dem med å sove bedre eller for å senke stressnivået. I mellomtiden bruker andre kalde stuper for å hjelpe dem å gjenopprette kontakten med seg selv og finne sin indre ro.

Selv om alles respons på nedsenking i kaldt vann er litt annerledes, opplever de fleste at det hjelper dem å slappe av og komme seg fra hverdagens mas.

Kaldtvannsterapi med COLD PLUNGE kan høres ut som et motintuitivt råd, men det viser seg at å ta en dukkert i kaldt vann kan ha uventede helsemessige fordeler. Hvis du aldri har prøvd kaldtvannsterapi, kan det være lurt å vurdere det. Fordelene er mange. Så fortsett, gå inn og se hva som skjer.

*Forlenget eksponering for kalde temperaturer kan et individ være i fare for hypotermi. Sjekk alltid med helsepersonell først om nye terapier.

KALDT VANN KAN VÆRE EN FLOTT MÅTE Å FRISKE DEG OPP ETTER EN OPPVARMET BADTU INNE ELLER UTENDØRS.